Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 28 juni 2015

Leon Williams naar Donar?

Leon Williams maakt de overstap van Zwolle naar Donar? Eric Boorsma meldt dit op zijn website.


Ik zal blij zijn als dit waarheid wordt. Maar, wat ik graag wil dat wil een ander niet altijd. De gewenste komst van Erik Braal kwam uit. Maar ... of (Erik) Braal én (Martin) de Vries graag Leon Williams in de selectie willen (9 mans rotatie) dat weet ik niet.


Daar heb ik beide mannen niet naar gevraagd, en verwacht daar ook geen antwoord op als ik het wel vraag. (Voor zover dat nog onbekend is op het moment dat ik hen spreek.)


Een selectie met (voormalige) A - internationals (Hope, Cunningham, Williams, Koenis, Mladenovic, Dourisseau) juich ik echt toe! Plus Ross Bekkering en Bas Veenstra. Hebben we, als al deze genoemde spelers een contract tekenen als speler van Donar, nog 1 speler (USA?) nodig.


Zal de club dan kiezen voor een point-guard of een forward (3/4)? Ik hoop op een terugkeer van Billy Clark. Maar ja, dat is mijn mening. En die deelt misschien niet iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten