Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 25 juni 2015

Bye, bye Bea!

Scheidsrechter Peters heeft besloten te stoppen met haar werkzaamheden als scheidsrechter in de DBL (mannen eredivisie). Een heel goede zaak.


De meerderheid van de scheidsrechters die fluiten in de mannen eredivisie zou moeten stoppen! En dan gisteren, niet vandaag.


Er zijn slechts drie van de huidige groep scheidsrechters van de DBL die goed genoeg zijn voor de eredivisie: A. van Bochove, Joske Kuut en Sawina Lauret.


Of de FEB dat niet ziet? Mogelijk. De kans is echter groot dat ze het wel beseffen maar er willens en wetens niets aan doen. De beide vrouwen (Kuut en Lauret) fluiten weinig in de mannen eredivisie. Nou is Sawina L. vaak actief in de competitie rolstoelbasketball maar dat geldt niet voor Joske K.


Áls Joske al fluit, dan is dat niet in Groningen. De afgelopen twee seizoenen heeft zij geen wedstrijd gefloten in MartiniPlaza.


Of zij, toen ze floot in MartiniPlaza, in het voordeel van de thuisploeg floot? Nee! Of haar verzocht werd om in het voordeel van de thuisploeg te fluiten? Nee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten