Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 25 juni 2015

Bye, bye Bea!

Scheidsrechter Peters heeft besloten te stoppen met haar werkzaamheden als scheidsrechter in de DBL (mannen eredivisie). Een heel goede zaak.


De meerderheid van de scheidsrechters die fluiten in de mannen eredivisie zou moeten stoppen! En dan gisteren, niet vandaag.


Er zijn slechts drie van de huidige groep scheidsrechters van de DBL die goed genoeg zijn voor de eredivisie: A. van Bochove, Joske Kuut en Sawina Lauret.


Of de FEB dat niet ziet? Mogelijk. De kans is echter groot dat ze het wel beseffen maar er willens en wetens niets aan doen. De beide vrouwen (Kuut en Lauret) fluiten weinig in de mannen eredivisie. Nou is Sawina L. vaak actief in de competitie rolstoelbasketball maar dat geldt niet voor Joske K.


Áls Joske al fluit, dan is dat niet in Groningen. De afgelopen twee seizoenen heeft zij geen wedstrijd gefloten in MartiniPlaza.


Of zij, toen ze floot in MartiniPlaza, in het voordeel van de thuisploeg floot? Nee! Of haar verzocht werd om in het voordeel van de thuisploeg te fluiten? Nee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten