Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 21 juni 2015

de nieuwe coach

Met trots presenteren wij u onze nieuwe coach ...


Morgen (maandag 22 juni) zal bekend worden gemaakt wie de nieuwe coach is. Hij(?) tekent een contract voor 2 seizoenen met een optie voor een derde seizoen.


Wie gaat het worden? Jaumin, Braal, Miller, Van Helfteren, Van den Berg, Mekel, Triemstra, Nieboer, Steenmetz, Salem? Iemand anders?


Welke spelers wil deze coach in zijn/haar ploeg? Met Bouwknecht en Veenstra is gesproken? En hoe zit dat met de andere Nederlanders: Bekkering, Cunningham, Koenis en (local hero) Mladenovic.


Hoe liggen de kansen voor ex-Groninger Valentijn Lietmeijer? En voor international Leon Williams?


Ik hoop van harte dat de nieuwe coach kiest voor een grote, goede kern van Nederlandse spelers. Waarvan een handvol is opgeleid in Groningen (mogelijk weliswaar elders gerijpt zoals Mladenovic en Lietmeijer). Daarbij hoop ik ook dat de coach er voor zorgt dat jonge spelers als Bouwknecht en Veenstra zich blijven ontwikkelen.


Een rotatie van 9 spelers? Hoe zit het met de andere drie plekken in de selectie? 2 internationals (Cunningham + Koenis) en 1 speler die herstellende is van een blessure (DeJuan Wright)? Wie zullen dan die 9 spelers zijn?
1. Ross Bekkering
2. Valentijn Lietmeijer
3. Stefan Mladenovic
4. Bas Veenstra
5. Jason Dourisseau
6. Billy Clark
7. Jeroen van der List
8. Yannick Franke / Dexter Hope
9. ???
Vergeet men wellicht dat Leon Williams (die mogelijk het EK speelt) ook nog even rust nodig heeft, net als mogelijk Cunningham en Koenis?


We gaan het zien. Hopelijk lukt het om voldoende budget te genereren om mee te kunnen doen aan een Europees bekertoernooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten