Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 15 oktober 2015

Acteurs komen naar het theater (Donar vs Landstede basketball [voorbeschouwing])

De spelers van Landstede basketball uit Zwolle (de stad wordt wel eens liefkozend Zwollywood genaamd) reizen zondag af naar Groningen. Daar wordt in het theater MartiniPlaza de wedstrijd Donar vs Landstede basketball gespeeld.

Een topper. Donar verloor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen (de strijd om de supercup) in Den Bosch van de Shoeters (uit Den Bosch). Landstede basketball wist haar eerste wedstrijd van het seizoen juist te winnen van deze Bosche Shoeters.

Donar moet de komende weken (naar verwachting minimaal 1 maand) de forward Chase Fieler missen wegens een enkelblessure. Nou missen de Zwollenaren twee inside-spelers: Kenrick Zondervan en Craig Osaikhwuwuomwan. Wellicht heft dit elkaar op.

In de oefencampagne speelden beide ploegen tegen elkaar in Zwolle. Donar won deze wedstrijd. De Groningers namen in de loop van de wedstrijd een voorsprong van meer dan 10 punten maar wisten de wedstrijd niet te controleren. Het werd nog spannend.

De Donar vs Landstede wordt op zondag 18 oktober gespeeld, en begint om 15:30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten