Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 27 oktober 2015

Drááááááámááááááátisch!!!!! (Donar vs ASVEL (EuroCup) [VERSLAG])

Dat we verloren met bijna 20 punten is niet dramatisch, het was ingecalculeerd. Jammer is het wél! Maar wat, ook al was ook dát ingecalculeerd, wél dramatisch is, is dat enkele spelers opnieuw door het spreekwoordelijke ijs zakten.

Lichtpunt in de wedstrijd was niet Lighty (door mij spottend Lampje (van Willy Wortel) genoemd) maar Garrick Sherman. Ja, ondanks zijn gemiste vrije worpen én de twee of drie schoten die hij in het laatste kwart niet wist te benutten. Zelfs zijn matige spel in de verdediging en rebound-duels (in aanval én verdediging) werden teniet gedaan door zijn aanvallende spel. Hij scoorde uit acties (moeilijke situaties) waar hij in voorgaande wedstrijden totaal niet in het spel voorkwam.

Zijn uitstraling, hij vroeg herhaaldelijk om de bal, was positief! Daar waar enkele andere spelers ongeïnspireerd leken. Gelukkig wist een van hen in het tweede kwart nog een acceptabel niveau te halen (en qua punten in de dubbele cijfers te komen, wat zijn rol is, want van zijn verdediging moet je het helaas niet hebben).

Sean Cunningham maakte zijn eerste minuten. Erg gelukkig was hij niet met zijn acties maar ... duidelijk werd wél waarom het zeer nuttig is dat hij gecontracteerd is!

Bas Veenstra speelde opnieuw niet mee. Nog geblesseerd?

Eindstand: 66 - 85.

Volgende week dinsdag spelen we in Hongarije. Zondag 8 november krijgen we b.s. Leiden op bezoek. De Leidenaren verloren afgelopen weekend van Landstede basketball Zwolle. Ik reken er op dat zij tegen Donar willen laten zien dat zij kunnen winnen van directe concurrenten. Ook omdat Sean Cunningham net is teruggekeerd als speler van Donar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten