Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 18 oktober 2015

Zwak, ziek & misselijk (Donar vs Landstede basketball [VERSLAG])

De acteurs waren vanmiddag niet afkomstig uit Zwollywood maar maakten deel uit van het Groninger gezelschap. De spelers van de thuisploeg waren vanmiddag toneelspelers, de gasten waren basketballers! De bezoekers haalden nog een acceptabel niveau voor het podium dat DBL heet, maar bekend staat als de eredivisie. De gastheren waren figuranten in een tragische komedie.

Kwartstanden:

  1. 23 - 20 
  2. 36 - 41 (13  - 21) 
  3. 53 - 57 (17 - 16) 
  4. 66 - 75 (13 - 18) 
Zorgwekkend vind ik de situatie. Alarmerend zelfs. En dat is niet alleen op basis van de wedstrijd van vanmiddag! Ook met Chase Fieler (wegens een blessure weken niet inzetbaar) speelt de ploeg al sinds het begin van de voorbereiding slecht. 

Je blijft steeds hopen dat het goed komt, dat het een kwestie van onwennigheid is (en dat vereist geduld), maar ik blijf denken dat verschillende spelers gewoon niet goed genoeg zijn. Als dát het geval is, dan komt het dit seizoen ook niet goed. 

Woensdag 21 oktober de eerste wedstrijd van het seizoen in het EuroCup toernooi. Als de heren vanmiddag met hun hoofd al bij de wedstrijd van a.s. woensdag waren, dan is dat diep triest. 

Of Zwolle een topploeg heeft? Wel nee, wij speelden vanmiddag gewoon bagger. Donar speelde zeer zwak, en daardoor ben ik nu ziek & misselijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten