Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 26 februari 2016

Appels & peren (Donar vs Apollo [VERSLAG])

Sorry dat dit verslag pas nu gepubliceerd wordt! Mijn laptop werd gerepareerd.

De wedstrijd Donar vs Apollo valt niet te vergelijken met de wedstrijd Donar vs BS Weert. Het was een totaal andere wedstrijd.

Waar de Limburgers onmachtig waren om ook maar een heel klein beetje tegenstand te bieden, daar namen de Amsterdammers in het begin van de wedstrijd "brutaal" een voorsprong.

Daar waar de ploeg uit Mokum in de personen Aron Royé, Dimeo van der Horst, Nikki Hulzebos, Max van Schaik & Gian Slagter spelers heeft die eredivisiewaardig zijn, heeft de ploeg uit het noorden van Limburg 0 spelers die redelijkerwijs een plek in de eredivisie verdienen.

Het enige wat overeenkomt in beide wedstrijden is iets wat je juist niet wilt hebben (maar wat bijna iedere wedstrijd een probleem is): waardeloze arbitrage! De scheidsrechters zijn niet alleen inconsequent maar ook nog eens zeer arrogant en hun optreden heeft alle schijn van corruptie. Bij het zien van hun hoofden krijg je al een vieze smaak in je mond. En als de wedstrijd is begonnen dan word je misselijk.

Alle respect en lof voor de ploeg van Apollo (onder leiding van coach Patrick Faydherbe & assistent-coach Peter van Paassen). Zij gaan er vol tegenaan waardoor je zelf ook alles moet geven. Een voorsprong van 10 punten zegt niks tegen deze ploeg. Zij komen terug in de wedstrijd. Kijken even later opnieuw tegen een achterstand aan maar weten ook deze goed te maken.

Waar Donar misschien wordt gezien als een groep Rottweilers daar zijn de spelers van Apollo een stel pittige Jack Russell terriërs.

De spelers van Weert laten zich dan beter vergelijken met een paar suffe dwerghamsters.

Op de persconferentie lieten de beide coaches (Faydherbe & Braal) zich terecht negatief uit over de scheidsrechters. Het was, maar je mag van die lui niets anders verwachten, een drama.

Van de FEB en NBB mag je niet verwachten dat zij hier iets aan gaan doen. Want de FEB en NBB doen namelijk alleen maar dingen fout!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten