Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 28 februari 2016

Reserve reserves all-star game

Jessey Voorn is als reserve toegevoegd aan de nationale ploeg. Gian Slagter is de vervanger van Max van Schaik in de selectie van de Dutch basketball league.

In mijn ogen zou Lucas Steijn de vervanger moeten zijn van Max van Schaik. Dit omdat Steijn betere stats lijkt neer te zetten dan alternatief Quincy Treffers én omdat Rotterdam hoger staat op de ranglijst dan Aris.

Lance Jeter is de startende guard van het DBL - team. Hij is zonder meer een goede speler, en zeer belangrijk voor Donar, maar hij speelt nog maar kort mee. In mijn ogen veel te kort om gekozen te kunnen worden. Dat geldt voor meer spelers (La'Shard Anderson (waarom geen guard van een top 4 ploeg!?!), Thomas Dreesen (en dan speelt Dreessen ook nog bij BS Weert)).

1 speler per ploeg uit de DBL is stierenpoep! Je moet kiezen voor de toppers. Spelers van topploegen die topprestaties neerzetten. Maar dan wél spelers die voldoen aan de 80% regel.

Nog meer wijzigingen:
1. Ralf de Pagter (Shoeters) komt niet in actie, zijn vervanger is Stefan Mladenovic (Stefan dus terug in de nationale ploeg)
2. Ewoud Kloos (Landstede) doet niet mee aan de driepunts shoot-out, Tyson Hinz neemt zijn plaats in
3. Steve McWhorter (Landstede) heeft zich afgemeld voor de skills challenge, Lenno Witteveen neemt nu de honeurs van de Zwolse club waar
4. Craig Osaikhwuwuomwan (Landstede) is niet fit en moet derhalve verstek laten gaan bij de dunkcontest. Freek Vos zal nu namens de Zwollenaren gaan dunken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten