Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 19 januari 2017

Antwan Scott

Van de NBA (zomerkamp) naar de Finse 1e divisie. Ja, ja ...

Antwan Scott (Denver Nuggets) werd in het najaar, toen Den Bosch een pot goud had gevonden (aan het einde van een regenboog?), gecontracteerd door de Bossche basketball BV. Hij werd gepresenteerd als een geweldige point-guard maar slechts een paar maanden later meldt de Bossche BV dat Scott besloot om te vertrekken na onenigheid. Hij zou niet bereid zijn om werk te doen waar hij volgens zijn werkgever wél toe in staat is. De functie waarvoor hij was aangenomen vervulde hij niet naar tevredenheid (volgens bericht van de BV).

Maar ... was dit wél de reden? Ruzie tussen speler en coach werd ook gezegd. Een veel hoger salaris (3x zo veel) van een nieuwe werkgever heb ik ook gehoord. Hoe dan ook: Scott is nu in dienst van KTP basket Finland.

Met geld koop je spelers maar geen team, en dus in de meeste gevallen ook geen kampioenschap.

Scott is niet overgestapt naar Rotterdam basketball (dat in de zeer nabije toekomst de naam Feyenoord hoopt te dragen). Jammer voor de Rotterdammers. Qua niveau zal het verschil tussen Rotterdam en KTP vast niet heel groot zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten