Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 27 januari 2017

Nu doorgaan!

Donar heeft verreweg het beste publiek van Nederland

Mooi compliment, in mijn beleving ook heel terecht. Wat wij, de fans/supporters, nu niet moeten doen is op onze lauweren rusten! We moeten nóg harder gaan strijden voor succes van onze club.

Áls onze club binnen enkele jaren in een zaal speelt waar 10 000 bezoekers in kunnen, dan moet die ook gevuld zijn met 10 000 Donar-fans/supporters. Dat er gewoon geen plek is voor gasten (aanhang van de bezoekende ploeg).

Én ... het moet echt een hel worden. Zet de meest fanatieke supporters vlak bij de bank van de tegenpartij. Laat hen 'trashen' (trash talking (Nederlands: beledigen (met humor))). Wat was het in de evenementenhal geweldig om, wanneer een speler werd gewisseld omdat hij niet zo goed speelde, naar de coach én de speler die mocht invallen te roepen, "Moet hij spelen!?! Wat een noodoplossing! Jullie zijn echt wanhopig hè!" of tegen de speler die het veld uitliep "Wauw, een publiekswissel! Nou joh, ga maar douchen. Dat heb jij verdient. Je hebt zo goed gespeeld". Vooral als jij op minder dan een halve meter achter die spelersbank zat.

De huidige hal is prachtig maar ... ik zie het graag compacter. Dat de bezoekers dichter op het veld zitten. Ook hoop ik dat er voor rolstoelgebruikers betere plekken komen. Volgens mij hebben zij nu toch geen goed zicht op het veld. De ruimte voor begeleiders is zeker beperkt.

Financieel gezien zullen wij in Europa geen grootmachtig worden. Sportief gezien valt er nog winst te behalen. Qua beleving worden wij, ook internationaal, nu al geprezen. Maar ook dat kan nog beter. Let 's do it!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten