Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 11 januari 2017

Enisey vs Donar [LIVE VERSLAG]

Het 1e kwart is voor Donar. Wij beginnen redelijk aan de wedstrijd. Maar verzuimen om een comfortabele voorsprong te nemen: zowel aanvallend als verdedigend zijn we niet scherp genoeg.

14 - 24 is de stand aan het einde van het 1e kwart.

Drago Pasalic in foutenlast. 3 of 4 P's in de 1e helft. Ik had 'm wat eerder vervangen (door Bas Veenstra). En ja, Pasalic is een goede speler. Maar je wilt die kwaliteit ook in de tweede helft, als het wellicht nog spannend wordt / dreigt te worden, gebruiken.

Ruststand: 30 - 46.

Time-out Donar, nog ongeveer 1 minuut en 13 seconden te spelen in het 3e kwart, stand 50 - 64.

Stand na 3e kwart: 54 - 64. Donar is niet in staat om de voorsprong te vergroten. Maximale verschil: 16 punten.

Time-out Enisey, nog 3 minuten en 7 seconden te spelen, stand 65 - 74. Het verschil moet 9 punten of meer zijn aan het einde van de wedstrijd (om ten opzichte van Enisey een positief resultaat in onderlinge wedstrijden te hebben).

Opnieuw time-out. Stand, met nog 1 minuut en 19 seconden te spelen, 67 - 81.

Nog een time-out. Nu nog 35 seconden te spelen. Stand: 67 - 81.

Winst: 67 - 81. Saldo in onderlinge duels met Enisey = +6.