Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 12 juli 2017

Apollo Leiden?

Op de website Leiden-gastenboek schrijft een supporter van b.s. Leiden "** Amsterdam". Spelers van Apollo maken de overstap naar de Leidse club. Waarop een ander reageert met "Dan kunnen wij daar een sporthal zoeken".

Dat is een idee wat ik al maanden heb. Alleen dacht ik er aan dat de verzekeraar de sponsor zou worden van Apollo, en dat de Mokumse club daardoor in staat zou zijn om haar toppers te behouden én de toppers van b.s. Leiden over te nemen.

Deze ploeg zou dan wellicht kunnen concurreren met Donar (Groningen), Landstede (Zwolle) en Den Bosch én verlost zijn van het probleem met een fatsoenlijke hal. De Leidse club versterkt met een (of meer) speler(s) overgekomen van Apollo kan wellicht ook concurreren met Donar, Den Bosch en Landstede.

Maar ... Leiden kent geen sportcultuur. Amsterdam wel. Ook al leeft basketball daar niet zo (getuige de periode Astronauts!). Sporthal Zuid is een prima hal voor internationale wedstrijden, de Apollohal is een hal met historie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten