Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 20 juli 2017

Eric, Jito, Drew of Bill?

Of iemand anders?

Donar voegt nog 1 speler aan haar selectie toe. Het gaat om een power-forward. Hij is de opvolger van Chase Fieler.

Als tip gaf Eric Boorsma mee dat de voornaam van de nieuwe speler bestaat uit 4 letters. Hij werd niet gescout in Las Vegas.

Is dat omdat Braal, De Vries en Besseling niet aanwezig waren op het kamp waar deze nieuwe speler in actie kwam? En men zijn spel al kent. (Al langere tijd in contact.) Zou het dan gaan om Eric Coleman?

Hier wat informatie over hem.
Jito Kok wellicht? Nederlands international. Kan als 4 én 5 spelen. Jonge, fysiek sterke speler. Nog geen nieuw contract getekend bij Rapla (Estland). De club zal wellicht getipt zijn door Maarten van Gent? (Die was in het afgelopen seizoen enkele keren aanwezig bij Donar.)

Drew Smith? (Ondanks dat zijn officiële voornaam Andrew is.) De club gaf eerder aan dat het zou afhangen van de andere nieuwe speler of Smith zou terugkeren. Past het spel van Smith in een ploeg met de huidige samenstelling? Met Smith en Domingo hebben wij dan wel 2 relatief jonge Amerikanen.

Bill Clark? (Billy is meer een koosnaam.) De club kent hem. Hij speelde al eens voor Donar. Kwam het afgelopen seizoen op bezoek (bekerfinale). Is een vriend van Sean Cunningham. Bill Clark is een 4 die, als het nodig is, ook nog als 3 kan spelen. Hij kan goed rebounden, heeft een behoorlijk schot. is een goede verdediger. zijn spel is energiek (en snel). Klein nadeel: in de post wordt hij nog wel eens weggezet door spelers met meer gewicht. (Zoals ooit in de play-offs gebeurde tegen Mohamed Kherrazi.) Dit kan worden opgevangen door Pasalic op de 4 te zetten en Koenis op de 5.

Clayton Vette of Tyson Hinz lijken, op basis van de hint, niet te komen. Dat geldt ook voor Melsahn Basabe, Deion Bernard, Michael Fraser, Lorenzo Gordon, Kevin Johnson jr., Charles Thomas, Quintrell Thomas, Terik Bridgeman, Christian Burns, Daniel Jansen en Jordan Loveridge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten