Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 28 juli 2017

Leiden compleet?

Volgens het bestuur van Leiden (artikel in Leidsch Dagblad) is de selectie voor het nieuwe seizoen compleet. 9 spelers inclusief 3 "jeugd"spelers: Rens Butter, Floris Versteeg, Marijn Ververs.

Naar verluidt heeft de club voor de selectie van het nieuwe seizoen wat meer geïnvesteerd in enkele dragende spelers. Er is dus de keuze gemaakt om niet voor meer relatief goedkope, nuttige spelers te gaan maar voor iets minder spelers te gaan die meer kosten maar hopelijk ook beter presteren.

Ter vergelijking:

  • vorig seizoen beschikte de ploeg op de center positie over Thomas Koenis (naar Donar) en Leigh Enobakhare. Komend seizoen beschikt de ploeg over Clayton Vette. 
  • Vorig seizoen moest Mohamed Kherrazi noodgedwongen als power-forward spelen. Dit omdat Daviyon Draper geen 4 bleek te zijn maar een 3. Nu heeft de club voor komend seizoen wél een 4: Sergio de Randamie. Wat betekent dat Kherrazi weer op de 3 kan gaan spelen. 
  • Draper, hoewel diverse fans hem graag terug willen/wilden, vormde geen meerwaarde. In de play-offs wist hij zich niet of nauwelijks te onderscheiden noch de ploeg bij de hand te nemen. Worthy de Jong is terug. Hij kan de ploeg wél bij de hand nemen. 
  • Hoe het op de positie van point-guard zal gaan is afwachten. Jonathan Lee stelde teleur maar Carrington Love is nog onbekend. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten