Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 28 juli 2017

Nederlanders

Slechts een paar jaar geleden hadden diverse clubs uit de DBL hevig "kritiek" op Donar (Groningen). De Groningers zouden met 8 Amerikanen spelen (terwijl er reglementair maximaal 4 spelers die een andere nationaliteit hebben dan de Nederlandse op het wedstrijdformulier mogen staan).

Nederlandse spelers moeten ook maar willen. Goede Nederlanders zijn duur. Dus als zij al bereid zijn om een contract bij jou te tekenen dan zijn zij duurder dan Amerikanen. Jij kunt dus, wanneer jouw scouting goed is, voor hetzelfde geld een redelijke Amerikaan contracteren. Wie is er nou een dief van zijn/haar eigen portemonnee?

Volgens een gerucht hebben zowel Dimeo van der Horst als Yannick Franke aanbiedingen van (een) Nederlandse top 4 ploeg(en) geweigerd. Er is blijkbaar zo weinig interesse voor de sport dat dit soort nieuws alleen via het geruchtencircuit rondgaat.

Als het gaat om voetballers dan staat het in alle kranten, wordt er veel over gekletst aan de tafels van zeikprogramma's en ontploffen sociale media.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten