Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 27 juli 2017

Van Vugt weg bij Weert, BAL wel in DBL?

Fikse schuld bij stichting rond eerste team BSW zo bericht dagblad De Limburger. Ondanks dat het benodigde budget niet voor aanvang van de competitie beschikbaar zal zijn wil BAL (basketballacademie Limburg) toch meedoen in de DBL (mannen eredivisie). Het is voor mij onbegrijpelijk dat de FEB clubs toelaat die hun geen dekkend budget hebben! Op die manier wordt het nooit wat met het professionele basketball in Nederland.

Organisaties kunnen maar blijven roeptoeteren over ambities en begrotingen maar scenario's als Den Helder Kings (failliet tijdens seizoen) zijn beslist niet uitgesloten.

Jeroen van Vugt is niet langer welkom bij de club. Na het afgelopen seizoen zou hij niet bereid zijn geweest om tot 30 juni door te gaan met trainen.

De club meldt dat zij nu wellicht met de under 24 ploeg in de eredivisie gaat spelen. Goh? Dát hebben wij in Weert nog niet eerder gezien! De afgelopen 2 seizoenen speelde Weert met haar under 24 plus enkele oudere spelers in de DBL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten