Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 1 juli 2017

Erik Braal en Martin de Vries naar de Verenigde Staten van Amerika

Braal (coach) en De Vries (technisch manager) gaan naar Las Vegas. Zij gaan hier basketballkampen bezoeken om te proberen om een opvolger van Chase Fieler te vinden. (Eric Boorsma spreekt ook over een mogelijke vervanger voor Andrew "Drew" Smith.)

Of dit betekent dat men überhaupt niet geïnteresseerd is in meer bekende namen (Clayton Vette, Tyson Hinz, Bill Clark, DeJuan Wright, J.T. Yoho) of dat men dergelijke spelers daar in actie wil zien tegen (wellicht) sterke tegenstanders, weet ik niet.

Ik hoop echt dat De Vries en Braal er in slagen om twee toppers te contracteren. Graag met opties voor langere tijd. (Maar, als het gaat om onbekende spelers niet meteen voor langere tijd vastleggen.)

Clausules (afkoopsom te betalen door nieuwe club) als het gaat om vertrek naar een topclub elders in Europa is prima. Je moet spelers niet ten koste van alles aan hun contract houden. Aan ongemotiveerde spelers heb jij ook niks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten