Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 9 september 2017

Donar vs Den Helder Suns [VOORBESCHOUWING]

Zondagmiddag begint om 15:00 uur in Leek de oefenwedstrijd Donar vs Den Helder Suns.

Den Helder Suns is een nieuwe club in de eredivisie. Voorgaande organisaties uit Den Helder gebruikten allen een andere licentie. Er kan derhalve feitelijk niet worden gesproken van een doorstart (na enkele jaren afwezigheid).

De Suns spelen vandaag (zaterdag 9 september) in Meppel een oefenwedstrijd tegen Red Giants. Deze pot laat ik (min of meer noodgedwongen) aan mij voorbij gaan.

In de ploeg van Den Helder Suns onder andere Tjoe de Paula. Hij was sinds februari 2016 speler van Donar. (Eerder (in 2003) was hij ook speler van Donar.) Met Donar won hij 2 landskampioenschappen, 1 supercup en 1 nationale beker.

Wanneer bij Den Helder Suns iedereen fit is, en de buitenlanders speelgerechtigd zijn dan verwacht ik deze basis vijf: Lavonte Dority (point-guard), Tjoe de Paula (shooting-guard), Alex Laurant (small-forward), Tom Koopman (power-forward) en Quenterian McConico (center).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten