Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 12 april 2018

Afstel?

Nou ... laten wij dán maar besluiten om dit seizoen helemaal geen play-offs te spelen en Den Bosch meteen te bombarderen tot kampioen van Nederland! De wedstrijd Den Bosch vs Donar uitstellen tot 28 april, en het begin van de play-offs tot 1 mei.

Wat is DIT bericht ontzettend typerend voor het amateurisme van de FEB. Men knoeit er op los, en zit, nu men zeer terecht kritiek krijgt, te janken als kleine kindertjes. "Boehoehoehoehoe ... mama! Ze zijn gemeen tegen mij. * Snik! Snik! * Zij pesten mij steeds. * Snik! Snik! *" Het probleem is niet de onkunde van de bestuurders maar het gemekker van clubs. Natuurlijk. De clubs stellen "onredelijke" eisen die de FEB hebben gedwongen tot een te krap schema.

Zie nou toch gewoon in dat de DBL uit veel te veel ploegen bestaat voor een dubbele competitie. Én gezien de kwaliteit ook voor een enkele competitie met meer dan 4 ploegen.

Clubs hebben praatjes? Leuk, maar lever dan LIVE-streams. Zorg ervoor dat jij speelt in een degelijke, veilige hal die 2,5 uur voor de wedstrijd betreden kan worden voor een fatsoenlijke maaltijd mét een goede bak koffie. Laat een beetje cocaïne gebruiker al die lijnen die slechts goed zijn voor zinloze spelletjes als volleybal respectievelijk zaalvoetbal van het veld snuiven zodat een speelveld geen migraine veroorzaakt. Zorg ervoor dat jij tribunes kunt beklimmen zonder knie- en zorg dat jij kunt gaan zitten op fatsoenlijk meubilair en niet op krakkemikkige sinaasappelkistjes die leiden tot chronische rugklachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten