Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 22 april 2018

Weer een dubbelprogramma

Ook dit weekend 2 wedstrijden: zaterdagavond in en tegen Rotterdam (66 - 95) en vanavond in eigen hal tegen Apollo uit Amsterdam (90 - 61).

Donar is verzekerd van de 1e plek aan het einde van de reguliere competitie: 4 punten voorsprong op Den Bosch dat nog slechts 1 wedstrijd te spelen heeft. Namelijk op zaterdag 28 april in de Maaspoort tegen Donar.

Donar zal daarom in de komende 2 wedstrijden van het reguliere seizoen diverse sleutelspelers kunnen sparen. Vanavond kwamen Bradford Burgess en Evan Bruinsma door blessures niet in actie. Sjoerd Koopmans, Tim Hoeve en Daan Maring waren niet aanwezig. Dit was in verband met een wedstrijd van de u24-ploeg van Donar.

Het was geen spectaculaire wedstrijd. Deze werd ook nog eens, zoals gewoonlijk, ontsierd door de arbitrage. Ondanks het aantal persoonlijke fouten van Apollo liet de arbitrage veel onsportiviteit van de Amsterdammers toe.

Dinsdag a.s. speelt Donar de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen het Weertse B.A.L. (Basketball Academy Limburg) De Limburgers staan op de laatste plek van de DBL. Kortom: geen wedstrijd met veel show en spanning verwacht ik. Donar speelt haar beste wedstrijden in Europese bekertoernooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten