Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 28 juni 2014

7 Juli

7 Juli is voor Magixx de 'deadline'. Schrijft de club zich wel óf niet in voor deelname aan de DBL (de eredivisie)? Als dat niet zo is, dan gaan 'we' (zo verwacht ik) met maximaal 9 ploegen de strijd om het kampioenschap van 2014/2015 aan. Want, ik verwacht geen "promotie" van ploegen uit de promotiedivisie.

Als DONAR-fan zou ik het best prettig vinden als wij onze ploeg zouden kunnen (aan)vullen met goede Nederlanders die het afgelopen seizoen voor de Magixx speelden. Maar ... hoeveel geld hebben we te besteden? Het bericht over het jaarverslag (nóg geen goedkeuring van de accountant!) geeft zeer weinig vertrouwen. Ook omdat het bestuur orakel-taal lijkt te spreken als men met een 'verklaring' komt.

Ross Bekkering is in afwachting van een goede aanbieding uit België of Duitsland? Hij keert graag terug als speler van Donar als zo'n aanbieding uitblijft. Ik verwelkom de Canadese Nederlander graag voor een tweede seizoen. Bij voorkeur als power-forward en niet als center.

Het is wachten op de eerste namen van spelers die nieuwe contracten hebben afgesloten. Verlenging of nieuw bij de club. (Al dan niet een terugkeer.) Ik hoop dat Donar op 30 juni met positief nieuws (nieuwe hoofdsponsor, nieuwe contracten voor spelers) komt! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten