Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 24 juni 2014

LeBron James free agent

LeBron James heeft besloten om zijn contract bij de Miami Heat tussentijds te verbreken. Dat betekent dat hij nu 'free agent' is. Hij mag gaan en staan waar hij wil, kan een nieuw contract aangaan met de hoogste bieder.

Welke club kan hem betalen? Welke club wil hem? Bij welke club past hij?

Op internet circuleert al enige tijd het gerucht dat Carmelo Anthony, dankzij een ruil, naar de Boston Celtics gaat. James valt niet te behalen middels een ruil maar ... in mijn ogen zouden de Celtics veel meer aan James hebben dan aan Carmelo Anthony. Niet alleen omdat James meer allround is, maar vooral omdat James minder egoïstisch is. James is weliswaar een speler die veel acties maakt maar dat is omdat het spel op hem is afgestemd. Als het kan, en mogelijkheden zijn er genoeg, dan speelt James de bal wél naar een mede-speler. Carmelo Anthony geeft de bal alleen naar een tegenstander. Lees: lijdt balverlies als gevolg van gaan voor eigen succes. Anthony speelt voor eigen eer en glorie, en niet in dienst van het TEAMbelang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten