Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 15 juni 2014

Carmelo Anthony naar de Houston Rockets?

Ergens op internet een theorie over een mogelijke overgang van Carmelo Anthony naar de Houston Rockets.

In ruil voor Carmelo Anthony zouden de Knicks wellicht Jeremy Lin en Omer Asik kunnen krijgen? En, ze zouden hen wellicht willen ruilen met een andere club (bijv. de Boston Celtics)?

Lin als back-up van Rondo zorgt ervoor dat Avery Bradley (als de Celtics hem weer kunnen contracteren) kan starten als shooting-guard. En dat is in mijn ogen heel prettig! Want, Bradley is een goede verdediger en dat hebben we (Ja, ik ben een Celtics-fan) absoluut nodig.

Asik als center (hopelijk naast Love) is niet de topper die ik graag zie maar hij is denk ik wél beter dan Faverani, Humphries. Asik kan speeltijd verdelen met Sullinger. Zijn aanwezigheid maakt het ook mogelijk dat Sullinger als power-forward (dat schijnt diens voorkeurspositie te zijn) gaat spelen. Als Asik wél komt en Kevin Love niet, dan zullen we wel met een duo Sullinger & Asik moeten gaan spelen.

Hoe de Celtics er in kunnen slagen om Lin en Asik te ruilen met de New York Knicks? Jeff Green (en Kris Humphries / Brandon Bass + Gerald Wallace) lijken me leuke aanbiedingen. Ze mogen er Faverani ook bij hebben.

De enige spelers die de Celtics zelf moeten behouden (van het afgelopen seizoen) zijn Rajon Rondo, Avery Bradley en Jared Sullinger. Het behouden van Chris Johnson zou fijn zijn.

Dus als de Knicks ook Bayless en Pressey zouden willen hebben dan valt daar over te praten. Maar, geen Green, Humphries, Bass, Wallace, Faverani, Bayless én Pressey voor het duo Lin & Asik. Gezien de salary cap lijkt dat weliswaar heel gunstig maar, een selectie Rondo, Bradley, Johnson? Sullinger, Asik en Lin is wel heel smal. Er is dan nauwelijks nog een mogelijkheid om nog te ruilen. Een ruil Olynyk vs 2 of 3 spelers is vrijwel uitgesloten.

De Celtics zouden nog wel spelers kunnen krijgen vanuit de 'draft': Marcus Smart, Julius Randle / Noah Vonleh. Het zou mooi zijn als de Celtics er, middels ruilhandel, ook in slagen om Shabazz Napier en DeAndre Daniels te contracteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten