Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 26 september 2015

Conflict opgelost?

Het nationale team mocht na 26 jaar weer eens meedoen aan een Europees kampioenschap. 1 wedstrijd werd er gewonnen, de overige 4 wedstrijden gingen met behoorlijk kleine verschillen (steeds minder dan 10 punten) verloren. Reden genoeg om positief naar het Nederlandse basketball te kijken.

Maar ... in Nederland gaat altijd van alles mis en kan de vreugde dus nooit lang duren! De FEB én NBB hadden weer eens ruzie.

Zo hevig dat doorgang van de Supercup in gevaar was gekomen. Vanmiddag was er overleg tussen beide strijdende partijen. Naar ik begreep zijn de kemphaantjes tot een akkoord gekomen.

Maandag of dinsdag worden de contracten getekend. Daarna worden de kandidaten (scheidsrechters) geselecteerd. In ieder geval is het geen afscheid van P. van den Heuvel & B. Peters. Zij hebben aangegeven de wedstrijd om de Supercup niet te willen leiden.

Ga vooral zo door vrouwen & mannen! Het is zeer goed voor het Nederlandse basketball dat jullie keer op keer rollend over straat gaan om te vechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten