Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 20 september 2015

Landstede basketball neemt afscheid van Alex Francis

De Zwolse basketballclub Landstede basketball en de forward Alex Francis (USA) zijn uit elkaar gegaan. Francis is 198cm lang, maar had de opvolger moeten worden van Joe Burton (center, USA).

Hier is het dus niet van gekomen. In het voorseizoen scheiden de wegen.

Of de Zwollenaren een speler voor dezelfde positie kiezen óf niet, dat is afwachten. Net zo min is mij bekend of de nieuwe speler een buitenlander zal zijn of een Nederlander.

Aan de beelden van het Landstede - Brose toernooi te zien valt het qua kwaliteit op de posities aan de perimeter ook niet echt mee. Is er een kans dat Sean Cunningham een contract tekent bij de club uit Zwolle? Ik gun het Cunningham van harte.

Het is namelijk zonde als een speler die in de voorselectie van de nationale ploeg (voor het Europees kampioenschap) zat, niet in de eredivisie actief is.

Leidse fans hopen er op dat Sean C. terugkeert bij hun club, b.s. Leiden. Maar of zij voldoende budget hebben? Of zij geld willen vasthouden voor een versterking (USA) tijdens het seizoen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten