Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 26 september 2015

Groene Uilen v1 en h1 in actie

De vrouwen 1 ploeg van de Groene Uilen nemen het vanavond (zaterdag 26 september) op tegen de Green Eagles (uit Maassluis). Het is de tweede wedstrijd van het seizoen, de eerste thuiswedstrijd voor de ploeg die enkele nieuwe namen kent: Laura Huizinga, Maike Meier en Nina Straatman. (Misschien toch ook Marleen Snitjer, die als trainingslid vermeld wordt.)

Gebleven zijn: Bonny Appelman, Esther van Bochove, Kim Jaasman, Hanne Nijtmans, Floor Schuring, Marit Siersema, Loïs Sinnige en Liesbeth Visser.

De eerste wedstrijd van het seizoen (uit tegen Almonte Eindhoven) werd gewonnen met 49 - 67. De Groningse studentes staan hiermee, op doelsaldo, tweede achter de titelverdedigsters: US Amsterdam.

Aanvang wedstrijd Groene Uilen vrouwen 1 vs Green Eagles vrouwen 1: 18:30 uur.


De mannen 1 ploeg van de Groene Uilen (de titelverdedigers) spelen vanavond tegen de ploeg die zij vorig seizoen versloegen in de finale: Red Giants Meppel.

De ploeg van de Groene Uilen verloor enkele goede spelers: Erik Schuur (pensioen), Ata Einolhagh (naar BVG), Yannick van der Ark (gestopt i.v.m. studie), Jonah Kremer (naar BVG), Daan Wiersum (gestopt) en Mark-Peter Hof (naar BVG).

Gebleven zijn: Rico Bakker, Sander de Roos, Lex de Vries, Frank Hoogesteger en Luuk Kortekaas. Teruggekeerd is Jelte Helferich.

De eerste wedstrijd van het seizoen (uit tegen Punch Delft) ging met 65 - 62 verloren. De regerende landskampioen (die volgens hun coach in de middenmoot zal eindigen) staat nu op de 9e plaats (11 ploegen).

Aanvang wedstrijd Groene Uilen mannen 1 vs Red Giants mannen 1: 20:30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten