Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 2 april 2016

De laatste wedstrijden

Nog 3 speelrondes. Dan is de reguliere competitie afgelopen, en gaat de play-offs van start. Ik verwacht nog een hoop problemen. En wel de volgende ...

Den Bosch vs Leiden (zaterdag 9 april) zal een echt gevecht worden. In figuurlijke maar ook zeker letterlijke zin. Aan beide kanten zullen meerde spelers (Jansen, De Jong (Leiden), Slagter, Williams (Den Bosch)) diskwalificerende fouten krijgen. De gevolgen zullen echter verschillen: Jansen en De Jong zullen de wedstrijd tegen Weert moeten missen maar zijn wél inzetbaar tegen Donar. Williams en Slagter worden geschorst voor de wedstrijd tegen Apollo Amsterdam.

Mede vanwege die schorsingen wint Apollo haar thuiswedstrijd van Shoeters (Den Bosch). Rotterdam zal de play-offs mede als gevolg hiervan missen. Zij gaan protesteren bij de bond. Helaas voor hen worden zij (terecht) in het ongelijk gesteld. Het verschil in punten met Apollo en Aris zal meer dan 2 punten bedragen.

Leiden zal het resultaat in van de bekerfinale willen goedmaken. Maar Shoeters is uit op eerherstel na de veegpartij in MartiniPlaza. Resultaat? Winst voor Shoeters. (Akerboom zal meespelen?) En dus een tot op het bot gemotiveerd én getergd Leiden voor de wedstrijd tegen Donar.

Hoe gaat Donar hier mee om?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten