Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 23 april 2016

Halve finale (Rotterdam vs Donar [VERSLAG])

Na een schandalig slechte eerste helft wist Donar toch de wedstrijd in Rotterdam te winnen. Hiermee werd de eerste ronde met 2 - 0 gewonnen én de halve finale bereikt.

Kwartstanden:
  1. 14 - 18 
  2. 34 - 34 (20 - 16) 
  3. 41 - 55 (7 - 21)
  4. 55 - 85 (14 - 30)
Uit met 30 punten verschil winnen. Thuis slechts met 6 punten verschil een zege boeken. De opluchting is net iets groter dan de onvrede. Beschamend zoals het spel anderhalve wedstrijd in deze serie is geweest. De gehele eerste wedstrijd plus de eerste helft van de tweede wedstrijd werd er door Donar zeer slecht gespeeld. De ploeg oogde vermoeid maar was vermoedelijk niet scherp genoeg. En dat is, met het oog op een serie tegen Leiden, zorgwekkend. 

We wonnen in de reguliere competitie 3 van de 4 ontmoetingen van Leiden maar Leiden is van een heel ander kaliber dan Rotterdam. Het zal in de halve finale veel beter moeten. Vraag is: kunnen wij dat niveau halen?

Shoeters Den Bosch heeft de eerste ronde met 2 - 0 gewonnen van Apollo Amsterdam en neemt het in de andere halve finale op tegen Landstede Zwolle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten