Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 23 april 2016

Halve finale (Rotterdam vs Donar [VERSLAG])

Na een schandalig slechte eerste helft wist Donar toch de wedstrijd in Rotterdam te winnen. Hiermee werd de eerste ronde met 2 - 0 gewonnen én de halve finale bereikt.

Kwartstanden:
  1. 14 - 18 
  2. 34 - 34 (20 - 16) 
  3. 41 - 55 (7 - 21)
  4. 55 - 85 (14 - 30)
Uit met 30 punten verschil winnen. Thuis slechts met 6 punten verschil een zege boeken. De opluchting is net iets groter dan de onvrede. Beschamend zoals het spel anderhalve wedstrijd in deze serie is geweest. De gehele eerste wedstrijd plus de eerste helft van de tweede wedstrijd werd er door Donar zeer slecht gespeeld. De ploeg oogde vermoeid maar was vermoedelijk niet scherp genoeg. En dat is, met het oog op een serie tegen Leiden, zorgwekkend. 

We wonnen in de reguliere competitie 3 van de 4 ontmoetingen van Leiden maar Leiden is van een heel ander kaliber dan Rotterdam. Het zal in de halve finale veel beter moeten. Vraag is: kunnen wij dat niveau halen?

Shoeters Den Bosch heeft de eerste ronde met 2 - 0 gewonnen van Apollo Amsterdam en neemt het in de andere halve finale op tegen Landstede Zwolle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten