Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 16 april 2016

NBA play-offs [VOORSPELLING]

De play-offs beginnen vannacht.

De confrontaties ...

Westen:

1. Golden State Warriors vs 8. Houston Rockets; de beste verdediger van de Rockets is James Harden. En, het is algemeen bekend dat hij absoluut niet kan en wil verdedigen. De Rockets kunnen niet omgaan met de speelstijl van de Warriors. Dwight Howard (center van de Rockets) is te traag op zijn voeten waardoor hij niet in staat is om positioneel goed te verdedigen. Zeker wanneer tijdens een aanval de bal van zijkant naar zijkant en weer terug wordt gespeeld. De Warriors zijn ook geen superverdedigers maar doen dat als ploeg toch echt klasses beter dan de Rockets. Draymond Green wordt algemeen beschouwd als de beste verdediger van de Warriors. 4 - 0 voor de Warriors.

5. Portland Trail Blazers @ 4. Los Angeles Clippers; de Clippers hebben de sterren, de Blazers hebben het team. 4 - 2 voor de Blazers.

3. Oklahoma city Thunder vs 6. Dallas Mavericks; Russell Westbrook en Kevin Durant zijn te goed voor de ploeg van Dirk Nowitzki. Westbrook en Durant behoren beiden tot de elite van de NBA. Van beiden gaat enorm veel dreiging uit. Westbrook grossiert in triple - doubles. Durant is, net als Westbrook, een speler die vrij eenvoudig 25 punten in een wedstrijd maakt. 4 - 1 voor de Thunder.

7. Memphis Grizzlies @ 2. San Antonio Spurs; heel misschien lukt het de Grizzlies (die wellicht fitter (want jonger) zijn) om een thuiswedstrijd te pakken. Maar deze serie wordt gewonnen door de Spurs. 4 - 1 voor de ploeg van Becky Hammon (assistent-coach), Tim Duncan, Kawhi Leonard, LaMarcus Aldridge, Tony jr Parker, Manu Ginobili en Gregg Popovich (coach).

Tweede ronde:

Warriors vs Blazers = 4 - 1.
Spurs vs Thunder = 4 - 1

Conference finale: Warriors vs Spurs = 2 - 4


Oosten:

1. Cleveland Cavaliers vs 8. Detroit Pistons; de Pistons zijn in mijn ogen veel meer een team. Ondanks de 8e positie in het oosten een ploeg met defensieve kwaliteit (Andre Drummond). 2 - 4 winst voor de Pistons.

5. Boston Celtics @ 4. Atlanta Hawks; twee teams tegenover elkaar. In het reguliere seizoen waren de Hawks steeds de winnende ploeg. Denk dat deze lange serie gewonnen wordt door de Celtics. 4 - 3 voor de club uit Boston.

3. Miami Heat vs 6. Charlotte Hornets; ik heb in mijn 'bracket' ingevuld heat in 7. Maar dat zou wel eens te optimistisch kunnen zijn voor de Hornets. Ik zeg hier dan ook 4 - 1 voor de Heat.

7. Indiana Pacers @ 2. Toronto Raptors; de kortste serie van de eerste ronde in het oosten? 4 - 1 voor de Raptors.

Tweede ronde:

Pistons @ Celtics = 4 - 3
Raptors vs Heat = 4 - 1

Conference finale: Pistons @ Raptors = 3 - 4


NBA - finale = Spurs vs Raptors: 4 - 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten