Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 2 juli 2016

Boston Celtics zomer deals

De Boston Celtics mochten diverse spelers kiezen in de 'draft' van 2016. Dit dankzij ruilhandel de afgelopen jaren. De Celtics beschikten onder andere over de 3e 'pick'.

Nu, na de 'draft' (al was men al even bezig!), is de club in gesprek met spelers zonder contract. De zogenaamde 'free agents'. Hier zitten topspelers tussen!

De club ging in gesprek met Dwight Howard (gaat nu van de Houston Rockets naar de Atlanta Hawks), had gisteren een gesprek met Al Horford (nu speler van de Atlanta Hawks, dat met Kent Bazemore een zeer lucratief heeft afgesloten wat Horford zal dwingen om te verhuizen naar een andere club) én gaat ook nog in gesprek met Kevin Durant (nu Oklahoma city Thunder).

Topspelers die ik overigens geen maximum contracten zou geven. Waarom niet? Omdat de club ook de komende jaren nog toppers moet kunnen binnenhalen. Zoals Russell Westbrook (nu Oklahoma city Thunder en volgend jaar 'free agent'). En Andre Drummond (nu Detroit Pistons) of Joakim Noah (nu Chicago Bulls), een zogenaamde 'rim protector'. De verdediging van de Boston Celtics moet veel beter worden. (Inmiddels is bekend geworden dat Joakim Noah een contract heeft getekend bij de New York Knicks.)

De Celtics hebben een ploeg met veel jonge spelers. Da's leuk voor de lange termijn op korte(re) termijn levert het sportief gezien nog geen succes op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten