Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 13 juli 2016

Mike Schilder naar Landstede

De afbraak van Den Bosch zet door. Na Leon Williams (naar Göttingen) en Arvin Slagter (naar Donar (Groningen)) vertrekt nu ook Mike Schilder.

De point-guard zal in het nieuwe seizoen uitkomen voor Landstede basketball. Hoe de taakverdeling zal worden (recent contracteerde de Zwolse ploeg namelijk Nigel van Oostrum) is een kwestie van afwachten.

Hopelijk verhuizen Maarten Bouwknecht en Valentijn Lietmeijer ook nog naar Zwolle. Dat zou voor Lietmeijer een terugkeer naar Landstede betekenen. Hij kwam in de seizoenen 2013/2014 en 2014/2015 ook al uit voor Landstede. Ik zou het betreuren als deze Groningers zouden zijn aangewezen op een ploeg die niet tot de top 3 (Donar, Landstede, B.S. Leiden) behoort!

Wat betreft Akerboom en Wessels: ik zie Akerboom graag naar Leiden verhuizen en Wessels (en De Pagter) terugkeren naar Amsterdam. Op dit moment zijn deze drie spelers allen nog zonder contract.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten