Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 7 juli 2016

Kevin Durant & Chris Paul nieuw top duo Thunder?

"Huh? Maar Durant is toch net naar de Golden State Warriors gegaan?!?" Ik hoor én zie het je denken. Eh ja ... maar dat schijnt dus te kunnen worden geblokkeerd.

Waarom?

  1. Hassan Whiteside besluit om terug te komen op zijn afspraak met de Miami Heat (hij vertrekt toch uit Florida) 
  2. Hassan Whiteside tekent een contract bij de Dallas Mavericks (meer kans op succes?) 
  3. Dallas Mavericks kunnen Andrew Bogut dan niet meer contracteren (geen geld) 
  4. Golden State Warriors zijn Bogut dan niet kwijt en hebben derhalve onvoldoende budget om Kevin Durant te contracteren (behalve de Boston Celtics zijn er geen andere clubs die wél voldoende geld hebben om Durant te contracteren) 
  5. Oklahoma city Thunder zal er alles aan doen om Durant te behouden (en hem niet alsnog naar Boston te zien vertrekken) 
  6. Omdat de relatie tussen Durant & Russell Westbrook verstoord lijkt te zijn zal men (Thunder) op zoek gaan naar een vervanger van Westbrook 
  7. Thunder besluit om een deal aan te gaan met de Los Angeles Clippers: Westbrook naar de Clippers (hij wil zo graag naar Los Angeles) en Chris Paul naar de Oklahoma city Thunder 
Zou overigens mooi zijn als de Thunder (mochten zijn gaan beschikken over Durant & Paul) vervolgens besluiten om dit duo (wat misschien niet gemotiveerd is om te gaan spelen voor de Thunder) te ruilen tegen Marcus Smart, R.J. Hunter, James Young, Kevin Love (ruil met Boston tegen Amir Johnson & Kelly Olynyk + een draft pick voor Love & Tristan Thompson) & Tyler Zeller.

Een starting-five voor de Celtics: Chris Paul, Avery Bradley, Kevin Durant, Al Horford & Tristan Thompson. En een bank Isaiah Thomas, Terry Rozier, Jae Crowder, Jaylen Brown & Jared Sullinger. Dromen mag toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten