Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

woensdag 6 juli 2016

Westbrook en Los Angeles

Oklahoma city Thunder vreest wellicht een vertrek van Russell Westbrook. Als dat volgend jaar als 'free agent' is dan krijgt de club niets voor hem terug. Nou ja, ze kunnen zijn salaris gaan uitgeven aan een andere speler. Of spelers.

Boston Celtics hoopte deze zomer op Kevin Durant. Hij koos deze zomer voor de Golden State Warriors. Of hij volgend jaar zijn 'option' zal benutten is nog maar de vraag. En zo ja, of hij dan wél naar de Boston Celtics wil overstappen is twijfelachtig. Ik denk namelijk niet dat de Celtics in het komende seizoen de status titelkandidaat gaan bereiken. De ploeg mist, ook als Jared Sullinger blijft, reboundend-vermogen!

De Celtics zouden nu geïnteresseerd kunnen zijn in Westbrook. Een ruil Smart + Hunter + Olynyk naar Oklahoma vs Westbrook naar Boston?

Westbrook ziet dat wellicht niet zitten, dus wat dan te denken van een ruil tussen drie ploegen? Westbrook naar Los Angeles (Clippers) en Chris Paul naar de Celtics?

De mogelijkheid om gelijktijdig met twee point-guards te spelen (Paul en Thomas), of een point-guard maar dan wél de beschikking hebben over twee toppers met verschillende speelstijlen, is een welkome luxe!

Westbrook (ook een point-guard, een ook een andere speelstijl dan Isiaih Thomas) noch Paul zorgt voor reboundend-vermogen. Westbrook is wel een betere rebounder dan Paul maar het zijn beiden point-guards. De ploeg mist een center/power-forward die het bord domineert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten