Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 12 juli 2016

Den Bosch

Op 8 juli jl. schreef de Bossche basketballorganisatie, als toevoeging aan het bericht dat Arvin Slagter de overstap heeft gemaakt van Den Bosch naar Groningen (Donar) dat zij verwachten aan het einde van de week van 10 tot en met 17 juli uitsluitsel te kunnen geven over hun financiële positie.

In een eerder bericht stond dat de organisatie ten aanzien van 95% van de schulden een akkoord had bereikt. 2 schuldeisers gingen niet akkoord met een voorstel, met een andere schuldeiser was de club op dat moment nog in gesprek.

Op Twitter schreef iemand dat Akerboom, Wessels, De Pagter, Bouwknecht en Lietmeijer bij Den Bosch blijven. Zij nemen allen genoegen met minder salaris? Akerboom, Wessels en De Pagter hebben geen doorlopende contracten. Zij kunnen de club niet houden aan verplichtingen (afgesproken salaris), Bouwknecht en Lietmeijer kunnen dat in theorie wél. Zij tekenden vorig jaar ieder een contract voor drie seizoenen.

Dat deed ook Leon Williams. Hij besloot om naar Göttingen te verkassen. Nou zal het voor Williams (international) makkelijker zijn, omdat er voor hem meer interesse is, maar er zal in Nederland toch wel interesse zijn voor Bouwknecht en Lietmeijer? (Landstede basketball?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten