Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 12 juli 2016

Las Vegas

Zoals gemeld is een afvaardiging van 4 personen afgereisd naar een try-out kamp in Las Vegas: Erik Braal is coach van een ploeg; Anjo Mekel, Martin de Vries en Hans Besselink zijn er om te proberen een center te contracteren voor het nieuwe seizoen dan wel om contacten te leggen voor volgende seizoenen.

Aan een foto te zien heeft men twee ex-Donar spelers ontmoet. (Seizoen 1982/1983: Rob van Essen (hij was tijdens de play-offs nog in Nederland, en gaf dan commentaar) en Jimmy Moore (hij heeft twee zoons die allebei basketball spelen: de een is een guard, de ander een forward).)

Nou lees ik over het niveau van dit kamp weinig positieve uitspraken, dus of er een geschikte speler aanwezig is? Misschien dat de club creatief moet zijn? (Grayson Moore (forward), een van de zoons van Jimmy, contracteren als forward en dan Chase Fieler doorschuiven naar de center positie? Óf Moore gebruiken als back-up (power-forward) en Pasalic in de basis (op de center-positie)?)

Ik hoop dat het contact met Moore in ieder geval oplevert dat "we" zijn beide zoons (Grayson en Jalen) voor het seizoen 2017/2018 contracteren. We zullen dan, en misschien al met ingang van dít seizoen, een goede Nederlandse center moeten contracteren. Een waarvoor we geen afkoopsom hoeven te betalen! (Kevin Bleeker, Thomas van der Mars)

Hoe heilig is het 9 + 3 idee? (9 volwaardige spelers + 3 jeugdspelers) Wat te denken van ...

 1. Lance Jeter (point-guard) 
 2. Arvin Slagter (shooting-guard) 
 3. Grayson Moore (small-forward) 
 4. Chase Fieler (power-forward) 
 5. Kevin Bleeker / Thomas van der Mars (center) 
 6. Sean Cunningham (point-guard) 
 7. Tjoe de Paula (shooting-guard) 
 8. Jason Dourisseau (small-forward) 
 9. Bas Veenstra (power-forward) 
 10. Drago Pasalic (center) 
 11. Tim Hoeve (point-guard) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten