Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 3 juli 2016

Selecties DBL

Het aantal ploegen in de DBL voor het seizoen 2016/2017 is nog altijd onzeker. Een schande!

Voor 1 juli zou bekend moeten zijn welke ploegen meedoen in het nieuwe seizoen. Geen uitstel, wél de mogelijkheid om je als nog terug te trekken maar dan wél met een boete van tien duizenden euro's én puntenaftrek tot gevolg. (Een boete die je overigens óók krijgt als je je niet vrijwillig terugtrekt maar wanneer je niet meer mee kunt doen / uitstel van betaling aanvraagt tijdens een seizoen.)

De diverse selecties zijn geen van allen voor meer dan de helft gevuld. Inmiddels hebben Aris, b.s. Leiden en Donar de meeste spelers.
Aris: 6; Leroy Peterson, Jordan Gregory, Meshack Lufile, Craig Osaikhwuwuomwan, Patrick Frimpong, Dexter Hope. Uitbreiding in de persoon van bijvoorbeeld Torben Tönjann?
b.s. Leiden: 6; Cashmere Wright, Thomas Koenis, Jan Driessen, Jessey Voorn, Mohamed Kherrazi, Floris Versteeg.
Donar: 6; Jason Dourisseau, Bas Veenstra, Tim Hoeve (jeugdspeler), Chase Fieler, Lance Jeter, Drago Pasalic.
Rotterdam: 2; Ties Theeuwkens, Vaidas Tamasauskas.
Apollo: 1; Aron Royé.
Landstede: 1; Freek Vos. Ik verwacht dat Lenno Witteveen blijft. En ook een terugkeer van Grant Gibbs & Tyson Hinz.
b.s. Weert: 0.
Den Bosch: 0.

Ik verwacht op redelijk korte termijn de bekendmaking van een nieuwe speler van Landstede. Een Nederlander. Hij speelde al wél in de DBL maar niet voor Landstede.

In de randstad misschien nog wat veranderingen? (Nieuwe spelers voor Apollo: Ralf de Pagter, Sergio de Randamie, Stefan Wessels? Een "verrassing" voor Leiden: Kees jr. Akerboom?)

Ten aanzien van Donar zal het niet zo lang meer duren voor er nog 1 buitenlander en een handvol Nederlanders de ploeg aanvullen. Het zal ten aanzien van de Nederlanders dan denk ik gaan om spelers die minimaal in het Nederlandse B-team spelen. (Mladenovic, Bouwknecht, Lietmeijer, Cunningham) Wellicht zelfs een speler van het A-team? (Slagter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten