Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

maandag 26 december 2016

Landstede basketball

De clubmanager hier aan het woord.

Ik hoop dat de club blijft groeien. De sfeer is er inderdaad prima, helaas wel met weinig publiek. (Veel lege stoelen.) De hal en tribunes zijn prima, de vloer is goed, de prijzen voor eten en drinken zijn niet belachelijk hoog. Ik heb alleen het beangstigende gevoel dat er te weinig beleving is om de club te kunnen laten groeien. Of om zelfs het huidige niveau vast te houden.

Het leven wordt duurder (ook het kopen van spelers), inkomsten worden minder (sponsoren stoppen, fans komen niet terug). Zaken waar de DBL mee te maken heeft omdat het niveau zo enorm triest is.

De gehele competitie stelt niks voor! De ploegen op de plekken 2 tot en met 4 bezitten geen kwaliteit. Om over de ploegen daaronder maar te zwijgen. Het resultaat is dat de huidige nummer 1 (Donar) in haar competitiewedstrijden slecht speelt (gemakzucht) én een te laag basisniveau heeft voor de Europese competitie.

Ik hoop dat Landstede zich blijft ontwikkelen. Dat jeugdspelers doorgroeien naar goede eredivisiespelers. Op dit moment is het nog niet zo ver.

Een DBL met op dit moment Donar, Landstede, Amsterdam en Den Bosch is wat de competitie nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten