Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 6 juni 2016

Chasing championships with Fieler

Donar maakte vandaag bekend dat na Jason Dourisseau en Bas Veenstra nu de derde speler voor de selectie is gecontracteerd: Chase Fieler.

De power-forward zei tijdens het seizoen in een interview graag de uitdaging aan te gaan in een grote(re) competitie maar hij heeft besloten om een nieuw contract, voor 1 seizoen, aan te gaan met Donar.

Wellicht telt mee dat de ploeg mee gaat doen aan een Europees bekertoernooi. Welk toernooi dat zal zijn is nog niet bekend. Er wordt gesproken over de Champions League. (Donar zal dan voorrondes moeten spelen. Wat als de ploeg die niet doorkomt? Is er dan een ander toernooi waar de club aan mee mag doen?)

Dat Fieler en Donar een nieuwe verbintenis met elkaar zijn aangegaan is enerzijds verrassend, anderzijds niet. Verrassend omdat, zoals gezegd, Fieler een uitdaging zoekt in een grote(re) competitie (hoger niveau). Maar niet verrassend omdat de club (coach Braal) hem een goede, nuttige speler vindt. Fieler houdt het veld groot, wat ruimte biedt aan bijvoorbeeld Dourisseau, Jeter, Cunningham etc.

Goed nieuws want het vinden van een goede Nederlandse inside-speler (4 of 5) is moeilijk. Laat staan van het niveau dat Chase Fieler heeft.

Ik werk de verlanglijst bij:

 1. JETER, Lance 
 2. WRIGHT, DeJuan 
 3. DOURISSEAU, Jason 
 4. FIELER, Chase 
 5. BEKKERING, Ross 
 6. WILLIAMS, Leon 
 7. MLADENOVIC, Stefan 
 8. CUNNINGHAM, Sean 
 9. CLARK, Bill 
 10. KOENIS, Thomas 
 11. VEENSTRA, Bas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten