Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 3 juni 2016

Leon Williams

Volgens dit bericht werd hij vorig jaar (zomer 2015) voor drie jaar gecontracteerd. Nu is hij echter beschikbaar. Hoe komt het dat zijn contract beëindigd is?

Er ging al meer dan een maand terug het gerucht dat de contracten zouden worden beëindigd en men in Den Bosch een nieuwe club wil oprichten, met een nieuwe ploeg. (Er werd, ook door mij, nog gedacht aan het opnieuw contracteren van spelers uit de ploeg van het afgelopen seizoen, maar dan tegen andere voorwaarden (lees: minder salaris). Wat, als het waar is, verklaart waarom Williams nu beschikbaar kan zijn. Oude contract is beëindig, nog geen nieuw contract getekend. Het lijkt er meer en meer op dat het gerucht waarheid blijkt.

Leon Williams beschikbaar. Interessant voor Donar! Men wilde Leon Williams vorig jaar al vastleggen maar Williams koos voor Shoeters. Zal hij gevraagd worden door Donar? En zal hij dan nu 'ja' zeggen tegen Donar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten