Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 3 juni 2016

Leon Williams

Volgens dit bericht werd hij vorig jaar (zomer 2015) voor drie jaar gecontracteerd. Nu is hij echter beschikbaar. Hoe komt het dat zijn contract beëindigd is?

Er ging al meer dan een maand terug het gerucht dat de contracten zouden worden beëindigd en men in Den Bosch een nieuwe club wil oprichten, met een nieuwe ploeg. (Er werd, ook door mij, nog gedacht aan het opnieuw contracteren van spelers uit de ploeg van het afgelopen seizoen, maar dan tegen andere voorwaarden (lees: minder salaris). Wat, als het waar is, verklaart waarom Williams nu beschikbaar kan zijn. Oude contract is beëindig, nog geen nieuw contract getekend. Het lijkt er meer en meer op dat het gerucht waarheid blijkt.

Leon Williams beschikbaar. Interessant voor Donar! Men wilde Leon Williams vorig jaar al vastleggen maar Williams koos voor Shoeters. Zal hij gevraagd worden door Donar? En zal hij dan nu 'ja' zeggen tegen Donar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten