Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 30 juni 2016

Dag Drazen?

Het laatste bericht (een interview van Eric Boorsma met coach Erik Braal) lijkt een signaal dat Bubnic niet terugkeert bij Donar (en dat Drago Pasilic zijn opvolger tevens vervanger is).

Braal meldt namelijk dat de ploeg nog op zoek is naar een 5 (center). Ik verwacht dat deze nieuwe 5 naast Fieler zal moeten gaan spelen. Pasilic zal dan, tijdens zijn speelminuten, steeds een van deze beide spelers afwisselen.

De club wil spelers van de selectie van het afgelopen seizoen behouden. De positie van shooting-guard (de club zoekt ook nog een goede (wat is dat?) shooting-guard) zou kunnen worden ingevuld door Cunningham (of De Paula). Vermoedelijk als back-up van Jessey Voorn of Arvin Slagter.

Er is denk ik nog ruimte voor 2 starters (center & shooting-guard) en 3 back-ups (point-guard, shooting-guard en small-forward). Ik verwacht niet dat Tim Hoeve de back-up zal zijn van Lance Jeter. Die positie zal mijns inziens moeten worden ingenomen door een Nederlander die veel meer ervaring heeft als point-guard: Stefan Mladenovic (of desnoods Maarten Bouwknecht).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten