Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 5 juni 2016

FEB

Eric Boorsma klaagt op zijn website (zeer terecht!) over het gebrek aan visie, beleid en communicatie van en door de FEB.

Dat valt van de FEB ook helemaal niet te verwachten! In het bestuur van de FEB zitten is alleen een extra bijbaantje voor de bestuursleden van Leiden en Den Bosch.

De competitie uitbreiden naar 10 clubs is geen visie. Dat is een doel. Op basis daarvan bepaal je de missie. Als dat doel echter alleen betrekking heeft op kwantiteit (10 clubs) en niet op kwaliteit (een spannende competitie waarvan de zwakste ploegen het niveau hebben van de huidige topploeggen) dan is het niks waard!

Bevorderen Nederlandse talenten bij FEB-clubs? 1. Welke talenten? 2. Sommige ploegen hebben als doel kampioen van Nederland worden. Dat lukt ze niet met talenten.

Professionaliteit bij FEB-clubs? Blijft een droom.

Spannend? Ja, maar geen kwaliteit. Spanning wordt SCHIJNBAAR bepaald door match-fixing door scheidsrechters. Gokken op eigen wedstrijden, en die dus willen beïnvloeden.Dát is althans wat de wedstrijden uitstralen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten