Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 17 juni 2016

Ross Bekkering volgende speler?

Na Chase Fieler en Lance Jeter is Ross Bekkering hopelijk de volgende speler (van de ploeg van het afgelopen seizoen) die zijn contract verlengd.

De Canadees die, dankzij een dubbel paspoort, in de DBL als Nederlander uitkomt, was in het afgelopen seizoen van grote waarde. Hij steekt er, op zijn posities (center & ower-forward), met kop en schouder bovenuit en dat is niet vanwege zijn lengte. Geen enkele speler is zo goed als Ross!

Dat de roots van Ross in de provincie Groningen liggen, dat werd in de play-offs meer dan duidelijk. Zijn vader (Simon) mag dan al meerdere decennia woonachtig zijn in Canada, de in Nieuw-Buinen geboren man blijft een Knoalster. Ross hoort inmiddels bij Donar, Ross is een Groninger!

Of Sean Cunningham en Will Sullivan terugkeren is nog niet duidelijk. Ook is niet duidelijk in hoeverre de club door wil met deze spelers.

Wat betreft Cunningham hoop ik dat van harte. De club wilde vorig jaar door met Cunningham maar die liet toen weten te willen wachten. Of dat tot gevolg heeft dat de club hem nu minder hoog op de verlanglijst heeft staan? Of dat zijn prestaties minder hoog worden ingeschat? Cunningham was geen starter (maar dat was hij vorig seizoen ook niet). Jeter, Bekkering en Fieler waren nadrukkelijker aanwezig maar Cunningham was in de finaleserie toch zeker wel van waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten