Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

dinsdag 8 juli 2014

Magixx deel 2

De basketballclub uit Wijchen heeft haar besluit (doorgaan of stoppen) uitgesteld. De bedoeling was om maandag 7 juli 2014 bekend te maken of de club zou blijven bestaan (lees: zich opnieuw inschrijven in de eredivisie).

Hoopvol als men zegt te zijn is de beslissing 2 weken uitgesteld. Dat doet vermoeden dat men het idee had, met grote spijt, bekend te moeten maken dat de club niet meer zou kunnen bestaan als eredivisieclub. Naar eigen zeggen is er geld gekomen en heeft men mogelijkheden gezien de begroting aan te passen (snijden in kosten) maar ontbreekt het nog aan enkele tien duizenden euro's. 

Hoeveel denkt men te kunnen besparen? Welke gevolgen heeft dat voor Nederlanders (internationals)? Zijn er inmiddels al spelers geweest die hebben aangekondigd te vertrekken? (Vanwege een lager salaris dan gewenst.) Ik ben geen insider maar in mijn ogen had Magixx het afgelopen seizoen spelers voor wie interesse zou kunnen zijn van een ploeg uit de 'top 4'. Misschien niet in een prominente rol als bij Magixx maar wellicht toch voor zo'n 15 tot 20 minuten per wedstrijd. Wellicht meer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten