Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 18 juli 2014

Thomas Koenis blijft

Thomas Koenis (center, 207cm, 24 jaar) heeft zijn contract met 1 seizoen verlengd. Op de inside - posities dus continuïteit. Zij het dat er in het seizoen 2014/2015 echt een sterke hoofdsponsor gevonden zal MOETEN worden! Bekkering en Koenis hebben beiden hun contract met 1 jaar verlengd (Koenis zal a.s. zaterdag zijn handtekening zetten), het contract met Osaikhwuwuomwan loopt nog 1 jaar door (dus tot juli 2015).

Hoe anders is dat op de positie van shooting-guard. Beide shooting-guards (eerst Slagter en sinds gisteren is het vertrek van Voorn bekend) hebben besloten om de club te verlaten. Slagter heeft gekozen voor Den Bosch omdat hij met hen wel kan spelen in een Europese bekercompetitie. Waar Voorn zal gaan spelen is nog niet bekend. (Begreep van iemand dat dit wel eens in het buitenland zou kunnen zijn. Een andere site meldt dat er een gerucht rondgaat dat Jessey in Spanje gaat spelen.)

Ten aanzien van spelers uit de USA: Jason Dourisseau is in afwachting van een aanbod voor een nieuw contract. Ook hij zal qua salaris moeten inleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten