Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 16 augustus 2014

Edith Bosch als sportpsycholoog van Donar?

In het tijdschrijft "Helden" een interview met de judoka Kim Polling en ex-judoka Edith Bosch. Nu wist ik al wel het een en ander over Bosch maar ik las ook iets nieuws. Ze heeft aan de Johan Cruyff universiteit een opleiding mentale coaching gevolgd. Bosch was/is werkzaam voor de NS (Nederlandse Spoorwegen).

Misschien dat zij, we hebben in Groningen ook een vestiging van het Johan Cruyff instituut, kan worden ingezet als medewerkster van Donar? Ze geeft zelf aan graag iets te willen doen met haar opleiding. Edith zou daarnaast wellicht aan de slag kunnen bij de NS of ProRail hier in Groningen?

Misschien dat zij hier samen met Karin Kienhuis (ook een ex-judoka) eens over kan praten? Kienhuis gaf al eens aan dat het goed is als experts worden ingezet.

Het inzetten van een sportpsycholoog wordt vaak onderschat. Omdat het zelden wordt gedaan kun je hier veel winst boeken door het zelf wel te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten