Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 16 augustus 2014

Edith Bosch als sportpsycholoog van Donar?

In het tijdschrijft "Helden" een interview met de judoka Kim Polling en ex-judoka Edith Bosch. Nu wist ik al wel het een en ander over Bosch maar ik las ook iets nieuws. Ze heeft aan de Johan Cruyff universiteit een opleiding mentale coaching gevolgd. Bosch was/is werkzaam voor de NS (Nederlandse Spoorwegen).

Misschien dat zij, we hebben in Groningen ook een vestiging van het Johan Cruyff instituut, kan worden ingezet als medewerkster van Donar? Ze geeft zelf aan graag iets te willen doen met haar opleiding. Edith zou daarnaast wellicht aan de slag kunnen bij de NS of ProRail hier in Groningen?

Misschien dat zij hier samen met Karin Kienhuis (ook een ex-judoka) eens over kan praten? Kienhuis gaf al eens aan dat het goed is als experts worden ingezet.

Het inzetten van een sportpsycholoog wordt vaak onderschat. Omdat het zelden wordt gedaan kun je hier veel winst boeken door het zelf wel te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten