Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 31 augustus 2014

Hof en Van der Ark naar Groene Uilen?

Het zal voor weinigen een verrassing zijn maar een officieel bericht valt nog steeds nergens te lezen. In een reactie op een artikel over Loon Lions (dat zondag 31 augustus om 17:00 uur in Heerenveen een oefenwedstrijd speelde tegen Groene Uilen (helaas wist ik niet dat die wedstrijd gespeeld zou worden!)) schrijft Anne Franke Zwart dat op zaterdag 30 augustus er een oefenwedstrijd was gespeeld tussen de Under 24 ploeg van Aris (dat uitkomt in de Dutch talent league) en Groene Uilen M1.

Leuk bericht! Interessant dat Anne Franke Zwart behalve de uitslag (43 - 100) ook meldt dat in de ploeg van de Groene Uilen de volgende twee spelers meedoen die vorig seizoen nog kampioen werden van de eredivisie: Mark - Peter Hof (in het seizoen 2012/2013 ook al spelend voor de Groene Uilen) en Yannick van der Ark (maakte deze zomer bekend zich te gaan richten op zijn studie).

Landslake Lions M1 heeft weliswaar leuk "ingekocht" met Berend Weijs en Joël Brandt maar de titelverdedigers (Groene Uilen werd vorig seizoen kampioen van de promotiedivisie) zijn er met Hof en Van der Ark nog beter op geworden. Althans, zijn goede spelers. Of de ploeg een goed team zal zijn is afwachten. Ik heb ze nog niet zien spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten