Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 2 juli 2015

Leon Williams naar Shoeters

Shoeters Den Bosch heeft Nederlands international Leon Williams gecontracteerd voor de komende 3 seizoenen. Lees hier meer.


Volgens de club, de regerend landskampioen, wordt Williams de startende point-guard. (De afgelopen jaren spelend naast point-guard J.T. Tiller. In mijn ogen eerder een shooting-guard.) Dat betekent dan, als dat inderdaad zo is, dat Shoeters geen Amerikaan zal contracteren voor de positie van point-guard? Maarten Bouwknecht, die de overstap maakte van Groningen (Donar) naar Den Bosch, wordt dan de back-up point-guard?


Bouwknecht is inzetbaar op de 1 en de 2. Dat betekent wellicht dat Mike Schilder blijft voor de positie van point-guard. (3e keus?) En dat Bouwknecht af en toe ook als shooting-guard in actie komt. (Na Arvin Slagter (starter) en Valentijn Lietmeijer (back-up)?)


Voor de Donar-fans is het wachten op de presentatie van "nieuwe" spelers. Ik hoop dat ook Donar veel goede Nederlanders contracteert! Bekkering, Cunningham, Dourisseau, Franke, Hope, Koenis en Mladenovic. (Bas Veenstra staat reeds onder contract.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten