Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 17 juli 2015

Lucs Steijn toch naar Donar?

Omroep Rijnmond (lokale zender regio Rotterdam) publiceerde het volgende bericht: Rotterdam basketball college dreigt Lucas Steijn kwijt te raken. In het artikel schrijft men dat Steijn in de belangstelling staat van Donar (Groningen).

Een gerucht wat al de ronde deed nog voor het vertrek van Thomas Koenis werd bevestigd (door een bericht van diens nieuwe werkgever waarin hij werd gepresenteerd).

Het bleef stil, nu gonst het weer. Maar van een bevestiging (door Rotterdam of Donar) is nog geen sprake.

Gezien het vertrek van Koenis zou het niet vreemd zijn als Donar besluit om Steijn te contracteren. Een degelijke, fysiek sterke speler die het "vuile" werk onder de borden niet schuwt!

Zal Steijn (als hij wordt gecontracteerd!) dan samen met Ross Bekkering én Bas Veenstra het drietal inside-spelers vormen? Of zal Veenstra een van de drie forwards zijn? En, is er dan dus nog ruimte voor een andere man voor in de 'post'? Ryan Watkins (vorig seizoen Aris Leeuwarden)?

Mocht Veenstra inderdaad een van de forwards zijn. Wie zijn dan de andere twee? De club heeft interesse in Jason Dourisseau maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog te groot.

Blijft Sean Cunningham wel of niet?

Yannick Franke zal, zo werd gezegd, een van de drie guards zijn. Worden we toch nog "verrast"?

Ik zeg ...
guards: Sean CUNNINGHAM, Dexter HOPE, Stefan MLADENOVIC
forwards: Jason DOURISSEAU, Yannick FRANKE, Bas VEENSTRA
"centers": Ross BEKKERING, Lucas STEIJN, Ryan WATKINS

Én, ondanks dat de club aangeeft voor een 9 mans rotatie te kiezen, Billy Clark (forward)! Hopelijk lukt het ook nog eens om voldoende budget te verzamelen om vanaf de Kerst nog een versterking te halen: DeJuan Wright (die dan hopelijk weer helemaal fit is!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten