Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 2 juli 2015

Mike Schilder

Mike Schilder (afgelopen seizoen back-up point-guard voor de Shoeters uit Den Bosch) wordt aan Landstede basketball toegeschreven.


De website beheerder die met dit bericht is gekomen maakte recent nog een vergissing (betreffende Leon Williams). Dit gerucht over Mike Schilder zou best een waarheid kunnen worden.


Nu de landskampioen (van afgelopen seizoen) eerder deze week Leon Williams contracteerde lijkt Schilder te worden gedegradeerd tot 3e en misschien zelfs 4e point-guard. Afhankelijk van de eventuele komst van een USA point-guard. (Bosche fans beweren dat er geen Amerikaanse guard wordt gecontracteerd. Maar zal dat echt zo zijn? Is de club geduldig genoeg om ook in Europa ontwikkeling te zijn van Nederlandse spelers?)


Ik hoop dat Donar ook met een grote, sterke Nederlandse kern komt. En, de guards van Shoeters (Williams, Bouwknecht, Slagter en Lietmeijer) zouden wellicht tegenwicht kunnen krijgen van Donar (Mladenovic, Hope, Franke, Cunningham). Het zou kunnen dat Donar echter, om in Europa mee te kunnen doen, toch kiest voor een Amerikaanse speler als startende point-guard? Waardoor Mladenovic doorschuift naar de positie van shooting-guard, en Yannick Franke small-forward wordt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten