Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 14 maart 2015

Groene Uilen vs Binnenland [mannen promotiedivisie] (verslag)

Het was een matige wedstrijd. De thuisploeg (Groene Uilen) speelde slordig (veel turnovers, slechte verdediging) en stelde daarmee teleur. Met het zwakke spel van de Groningers is de 73 - 83 nederlaag logisch verklaard.

De nederlaag is terecht maar er viel wel het een en ander op af te dingen: onsportief gedrag van de gasten (smerige fouten, veel zeiken over P's die men terecht tegen kreeg) en laf optreden van de beide scheidsrechters (er had een D gegeven moeten worden aan de nummer 8 van Binnenland voor het uitdelen van een klap in het gezicht van de nummer 7 van Groene Uilen (Yannick van der Ark) en er hadden minstens 12 T's gegeven moeten worden aan zeurende, klagende, miepende, mekkerende, vallende, toneelspelende, zich aanstellende spelers van Binnenland).

Onsportief waren enkele uitspraken van de speaker ook. Deze staaltjes van 'trash - talking' vond ik nog enigszins humoristisch. Zijn grappen waren ronduit irritant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten