Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 14 maart 2015

Groene Uilen vs Binnenland [mannen promotiedivisie] (verslag)

Het was een matige wedstrijd. De thuisploeg (Groene Uilen) speelde slordig (veel turnovers, slechte verdediging) en stelde daarmee teleur. Met het zwakke spel van de Groningers is de 73 - 83 nederlaag logisch verklaard.

De nederlaag is terecht maar er viel wel het een en ander op af te dingen: onsportief gedrag van de gasten (smerige fouten, veel zeiken over P's die men terecht tegen kreeg) en laf optreden van de beide scheidsrechters (er had een D gegeven moeten worden aan de nummer 8 van Binnenland voor het uitdelen van een klap in het gezicht van de nummer 7 van Groene Uilen (Yannick van der Ark) en er hadden minstens 12 T's gegeven moeten worden aan zeurende, klagende, miepende, mekkerende, vallende, toneelspelende, zich aanstellende spelers van Binnenland).

Onsportief waren enkele uitspraken van de speaker ook. Deze staaltjes van 'trash - talking' vond ik nog enigszins humoristisch. Zijn grappen waren ronduit irritant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten